Vi leverer førsteklasses madoplevelser til hele Sjælland, varm og serveringsklar.
Lux Buffet
Store Rejer (Black Tiger) stegt med hvidløg og urter serveret i sylteglad med miso mayo.
Rimet Færøsk laks på farvede salater med ingefær skum og fennikel crûdite.
Bækkels friskbagte surdejsflute.
Helstegt kornfodret Black Angus oksemørbrad.
Filet Royal af dansk gris. Filet smurt med grov Dijon og farin, rullet med friske krydderurter og bacon.
Små kartofler med smør, olivenolie og havsalt.
Grillede grønne asparges og artiskokhjerter på farvede hjertesalater med knust feta og olivenolie
Tomatsalat a la Caprese. Forskellige tomater på friske salater med mozzarella, frisk basilikum og olivenolie.
Brie De Meaux med rabarberkompot og oliven.
Karamelliseret nøddetærte serveret med årstidens bær og vaniljeis.