VI HAR LAVET ET BUD PÅ EN FØRSTEKLASSES ITALIENSK BUFFET, I ER SELVFØLGELIG VELKOMne TIL AT SAMMENSÆTTE JERES HELT EGEN MENU, UDEN MERPRIS

Italiensk buffet

Se menuen her.

ITALY ITALY

  • Carpaccio af røget tun på hjertesalater med karamelliseret kapers og spåner af grana.
  • Laks letrøget med pistacie med persillepesto og stegt citron.
  • Friskbagt foccacia med olivenolie, rosmarin og havsalt.
  • Kylling a la porcini, kylling bryst i cremet sauce på marsalavin og Karljohan sauce.
  • Porchetta af dansk gris, langtidsstegt med fennikel, citronskal, og rosmarin.
  • Salat med grillet zucchini, bagte fennikel, søde tomater og hvid balsamico reduktion.
  • Tortellini med fyld af ricotta og spinat, vendt med olivenolie, rucula og bagte mandler.
  • Små bagte kartofler med smør og olie.
  • Gorgonzola med syltet pærer.***
  • Tiramisu som vi kender den savoiardi i kaffe og likør med mascapone creme og kakao.

Kr. 249,-Fra 10 pers

Lav din helt egen Favorit buffet. du er velkommen til at udskifte i retterne så længe du udskifter forret med forret og tilbehør med tilbehør.

​*** Gorgonzola skiftes til tilbehør +10 kr. Eller dessert +20 kr.

Køb ekstra retter til din menu

Ekstra Forret / Dessert kr. 30,-
Ekstra hovedret kr. 40,-
Ekstra tilbehør kr. kr. 20,-

Forretter

  • Vitello tonnato. Rosa stegt Kalv i tynde skiver på salater med tunsauce og kapers.
  • Bagt laks på baby salater, friteret fennikel og persille pesto.
  • Parmaskinke i tynde skiver på salat af babys spinat, melon og grillet artiskok

Hovedretter

  • Kalveculotte stegt med citron timian og porto bello svampe.
  • Kalkunrulle med parmaskinke og Romanesco sauce.
  • Lamme culotte stegt med citron skiver, hvidløg og rosmarin.
  • Langtidsstegt svinebryst serveret med bagte fennikel og pesto.

Tilbehør

  • Ny kogte kartofler vendt med sød balsamico og friske krydderurter.
  • Grillede grønne asparges og artiskokhjerter på farvede hjertesalater med knust feta og olivenolie
  • Tomatsalat a la Caprese. Forskellige tomater på friske salater med mozzarella, frisk basilikum og olivenolie.
  • Pasta penne i gorgonzola crème med pistacie og sprød panchetta.

Desserter

  • Panna cotta med gele af passionsfrugt og knas af karamel og valnødder.
  • Tallegio serveret med æblechutney og oliven.
  • Chokoladet kage med mascarponeskum,tilsmagt med hyldeblomstsirup.

Følg os

Firmainformation

​Bækkels Gastronomi

Rugvænget 7
4700 Næstved

Danmark


CVR-nr: 39266334

Kontaktoplysninger

Tlf: 23 20 23 82
E-mail: info@baekkels.dk

Køkkenets åbningstider:

Mandag – lørdag: 8.00 – 16.00


Telefontider:

Mandag – søndag: 9.00 – 20.00