Desserter
- Chokoladefondant: med makron, syltet skovbær og vaniljeis.
- Fragilite: med passionsfrugtmousse, hindbærcoulis og syltet blommer.
- Cremet vanilje Panna Cotta: med friske bær, skum og karamelliseret nødder.
Pris kr. 359,-
Bryllupsmenu min. 30 personer.
Mellemretter (tilkøb)
- Jomfruhummer cappuccino med skum og kakao. Kr.65,-
- Grønne asparges med kold sauce hollandaise, store rejer og dild.kr. 65,-
- Brændt blomkål med trøffelmayo, mandler og persillepesto. Kr. 65,-
- Bri de Maux og blå Kløverblomst med, kiks og syltet rabarber med havtorn. Kr.65,-
Vi har lavet nogle menuforslag som kan sammensættes præcis efter jeres egne ønsker. Gourmetretterne er lavet af markedets bedste og fineste råvare, der kan derfor forkomme ændringer i menuen ift. sæsonens råvare.
Kontakt os for en uforpligtende snak og hør hvordan det fungere hos os.
Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte os på telefon 23 20 23 82 eller mail info@baekkels.dk.
OBS:
Ønsker man ikke at Bækkels Gastronomi skal stå for arrangementet alligevel og der er afholdt prøvemiddag, betegnes denne som en privat dinning. til kr. 2500,-
Ved afbestilling af arrangement
Efter tidsgrænsen er overskredet, endeligt / bindene antal senest 8 dage før, faktureres der 50 % af det bestilte/forventet køb.