BÆKKELS BUFFET
- Vores helt egen koldrøget laks i skiver på farvede salater med dildskum og spire.
- Cæsar salat, hjertesalat med kylling, bacon, oliven, crouton og cæsardressing.
- Bækkels friskbagte surdejsbrød.
- Langtidstilberedt oksecuvetter af Angus okse.
- Skinke steg, sukker saltet og stegt med honning og grov peber.
- Små bagte kartofler bagt med smør og olivenolie.
- Pasta penne vendt i tomatsalsa og små spinatblade samt bagte mandler.
- Farvede hjertesalater med brændt blomkål, fine ærter og mormordressing med æbleeddike og dild.
- Kraftig sauce Espagnol og dip
- Chokoladetærte med syrlig rabarbermousse og brændt hvid chokolade.
kr. 249,-Min. 10 personer.
LAV DIN HELT EGEN FAVORIT BUFFET. DU ER VELKOMMEN TIL AT UDSKIFTE ALLE RETTERNE SÅ LÆNGE DU UDSKIFTER FORRET MED FORRET OG TILBEHØR MED TILBEHØR O.S.V.
Ekstra. Forret / Dessert kr. 30,-
Ekstra. hovedret kr. 45,-
Ekstra. tilbehør kr. kr.20,-
Forretter
- Klassisk rejecocktail serveret i sylteglas, frisk salat med røddressing, store pillede rejer, citron og dild.
- Koldrøget tun i tyndeskiver på salater med karamelliseret kapers, rucula og parmesan.
- Bækkels egen varmrøget laks på hjertesalater med syltet løg og spinatskum.
- Gravad okse serveret som carpaccio på salater med syltet ingefær og grov Dijon.