Se hvad vi tilbyder

Bestil lækker og smagfuld mad ud af huset

Lad Bækkels Gastronomi stå for maden

Skal du holde et større arrangement eller fest, og vil du gerne slippe for at bruge mange timer i køkkenet? Hvis ja, så er vi hos Bækkels Gastronomi de helt rigtige at kontakte.

Vi laver og leverer mad ud af huset til privat og erhvervskunder – og vi vil også meget gerne levere lækker mad til dig og dine gæster.

Vores kok og ansatte har alle stor erfaring og kunnen inden for madlavning, og vi har gennem tiden leveret mad ud af huset til mange arrangementer og sultne kunder fra bl.a. Næstved, Ringsted, Køge og resten af Sjælland.​

Vi leverer førsteklasses mad til alle arrangementer

Hos Bækkels Gastronomi laver vi altid mad fra bunden med friske og sæsonprægede råvarer. Vi lægger en stor ære i at levere smagfuld mad ud af huset, som fuldt ud lever op til vores kunders forventninger.

Du kan derfor trygt overlade opgaven til os, og i stedet koncentrere dig om dine gæster. Vi skal nok sørge for, at I får en madoplevelse helt udover det sædvanlige.

Vi leverer mad, som vi er stolte af, hvilket også vil afspejle sig i den mad, du får leveret. Så skal du for eksempel holde bryllup, fødselsdag, eller konfirmation og leder efter lækker mad ud af huset, så tag endelig kontakt til os.

Vi tilbyder bl.a. mad ud af huset til:

  • ​Brunch
  • ​Bryllup
  • ​Konfirmation
  • ​Jul
  • ​Nytår

Få et skræddersyet tilbud på mad ud af huset her

Hvis du gerne vil bestille mad ud af huset hos os, så er du meget velkommen til at kontakte os. Har du nogle specifikke ønsker til menuen, så kontakt os også meget gerne. Så sammensætter vi fællesskab en menu, som passer til dine ønsker, ligesom vi også gerne beregner et uforpligtende tilbud og pris til dig.

Vi tilbyder levering på hele Sjælland, men du skal også være meget velkommen til selv at afhente din bestilling hos os.

Vi tilbyder blandt andet også buffet ud af huset.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Følg os

Firmainformation

​Bækkels Gastronomi

Rugvænget 7
4700 Næstved

Danmark


CVR-nr: 39266334

Kontaktoplysninger

Tlf: 23 20 23 82
E-mail: info@baekkels.dk

Køkkenets åbningstider:

Mandag – lørdag: 8.00 – 16.00


Telefontider:

Mandag – søndag: 9.00 – 20.00