Vi leverer førsteklasses madoplevelser til hele Sjælland, varm og serveringsklar.
Bækkels Sensommermenu
Perioden 1. oktober – 30. november.
Vælg frit 1 forret. Citrusbagt rødfisk på farvede salater med tatar af storerejer, mild chili og mangofrugt.
Koldhævet surdejs flutes på Ølandshvede.
Eller.
Koldrøget Færøsk laks med skum af Fynsk rygeost og crudite af agurk og fennikel.
Koldhævet surdejs flutes på Ølandshvede.
Rosa stegt kalveculotte stegt med citrontimian.
Frisk kyllingbryst i frikassé med porre og estragon.
Små nye kartofler stegt med smør og olivenolie.
Farvede hjertesalater vendt med crûdite af sommerens spæde rodfrugter og Fransk cafe dressing.
Blandet salater med vinaigrette og syltede stikkelsbær.
Panna Cotta på fløde og kærnemælk anrette med friske sensommerbær skum og nøddeknas
kun kr. 188,-
Minimum 10 personer
Ekstra forret. kr. 29,-