23202382
Mandag - Fredag: 8.00 til 20.00
Lørdag - Søndag: 8.00 til 16.00

Nytår 2019

 

 

Forret.
Færøsk laks marineret i rødbede juice og koldrøget over bøg, sat på spæde salater med råsyltet rodfrugter og pikant wasabimayo.
Mellemret.

Cremet blomkåls bisque med chili, persille salsa og rugbrøds crumble.
Bækkels friskbagte flutes boller.

Hovedret.

Oksetournedos af kødkvæg serveret med ( glaseret rodfrugter ) cremet kartoffel rösti, ærteskud og portvins glace med kantareller.
Bækkels nytårs dessert tapas.

Fragilite med chokolade trøffel.
Citron / hvid chokoladetærte.
Panna Cotta med passionsfrugt.

Kr. 328,-
Fra 2 pers.


Nytårs vegetarmenu 2019.


Forret.

Skiver af røget gulerod rullet i dild, sat på spæde salater med råsyltet rodfrugter og pikant wasabiskum.
Mellemret.

Cremet blomkåls bisque med chili, persille salsa og rugbrøds crumble.
Bækkels friskbagte flutes boller.

Hovedret.

Grillet selleri serveret med kartoffelrösti, ærteskud, salat af fennikel, frise, radicchio, pak choy og syltet svampe samt langtidsbagte cocktailtomater.
Bækkels nytårs dessert tapas.

Fragilite med chokolade trøffel.
Citron / hvid chokoladetærte.
Panna Cotta med passionsfrugt.

Kr. 328,-


Nytårs børnemenu 2019.


Hovedret.

Oksetournados af kødkvæg serveret med ( glaseret rodfrugter ) cremet kartoffel rösti, ærteskud og portvins glace med kantareller

Bækkels nytårs dessert tapas.
Fragilite med chokolade trøffel.
Citron / hvid chokoladetærte.
Panna Cotta med passionsfrugt.

Kr. 149,-

 

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte os på telefon 23 20 23 82 eller mail info@baekkels.dk.

Bestil et skræddersyet tilbud der passer til jeres arrangement. TRYK HER!