23202382
Mandag - Fredag: 8.00 til 20.00
Lørdag - Søndag: 8.00 til 16.00

Buffet

Buffet

Så nemt er det hos Bækkels Gastronomi. Maden ankommer lidt før gæsterne, frisklavet og lækkert anrettet lige til at servere, I skal blot skære det varme kødet. 

Vi har lavet et bud på en førsteklasses Nordisk buffet, men i er selfølgeli velkommen til at sammensætte jeres helt  egen menu uden merpris.

Bækkels Buffet

Vores buffet består af:

  • Vores helt egen koldrøget laks i skiver på farvede salater med dildskum og spire.
     
  • Cæsar salat, hjertesalat med kylling, bacon, oliven, crouton og cæsardressing.
     
  • Bækkels friskbagte surdejsbrød.
     
  • Langtidstilberedt oksecuvetter af Angus okse.
     
  • Skinke steg, sukker saltet og stegt med honning og grov peber.
     
  • Små bagte kartofler bagt med smør og olivenolie.
     
  • Pasta penne vendt i tomatsalsa og små spinatblade samt bagte mandler.
     
  • Farvede hjertesalater med brændt blomkål, fine ærter og mormordressing med æbleeddike og dild.
     
  • Kraftig sauce Espagnol og dip
     
  • Chokoladetærte med syrlig rabarbermousse og brændt hvid chokolade.


219,-

Min. 10 personer.

 

Lav din helt egen Favorit buffet. du er velkommen til at udskifte alle retterne så længe du udskifter forret med forret og tilbehør med tilbehør O.S.V.

Køb ekstra retter til din menu.


Ekstra. Forret / Dessert kr. 30,- 
Ekstra. hovedret kr. 45,-
Ekstra. tilbehør kr. kr.20,-

 

Forretter.

  • Klassisk rejecocktail serveret i sylteglas, frisk salat med røddressing, store pillede rejer, citron og dild.
     
  • Koldrøget tun i tyndeskiver på salater med karamelliseret kapers, rucula og parmesan.
     
  • Bækkels egen varmrøget laks på hjertesalater med syltet løg og spinatskum.
     
  • Gravad okse serveret som carpaccio på salater med syltet ingefær og grov Dijon.

 

Hovedretter.

  • Unghane i rødvin med Porto bello og syrlig grillet skalotteløg.
     
  • Rosastegt kalveculotte tilberedt med knust peber og timian.
     
  • Glaseret bryst af dansk gris, bryst glaseret med Yakitori og 5 spice.
     
  • Helstegte lammeculotter stegt med citronskal og rosmarin.

 

Tilbehør.

  • Tomatsalat, 3 slags tomater anrettet på salater med rødløg vinaigrette, sorte oliven og mozzarella.
     
  • Ærtesalat, Frillise, hjertesalat, fine ærter, ærteskud, mormordressing og syltet løg,
     
  • Rustik salat med grillede grøntsager cafe dressing og sennepsskud.
     
  • Melonsalat, vand og honningmelon på sprøde salater med feta og ristet kerner.
     
  • Klassisk kartoffelsalat, nye kartofler, mayo, cremefraiche, purløg, grov Dijon og æbleeddike.

 

Desserter.

  • Karameltærte bagt med 3 slags nødder og serveret med vaniljeskum.
     
  • Moelleux au citron, friskbagt citronkage med brændt maranges top.
     
  • Rabarbermazarin bagt med abrikos og toppet med vaniljemousse.
     
  • Chokolade muffins bagt med Belgisk chokolade og toppet med syrlig hindbærskum.
     
  • Brie de Meaux, briens konge serveret med syltet nødder og grovkiks.

 

 

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte os på telefon 23 20 23 82 eller mail info@baekkels.dk.

Bestil et skræddersyet tilbud der passer til jeres arrangement. TRYK HER!