23202382
Mandag - Fredag: 8.00 til 20.00
Lørdag - Søndag: 8.00 til 16.00

Brunch

Brunch 1 


Slagterens lux brunchpølser lavet på okse og gris.
Sprødstegt bacon.
Røræg lavet på fløde og friske æg.
Ålerøget skinke på salater med dehydreret tomater og purløg.
Slagterens hjemmelavet rullepølse med peber.
Fennikel pølse med crûdite af frisk fennikel.
Pandekager med ahornsirup.
Brie og mellemlagret ost med peberfrugt og druer.
Chokolade brownie med jordbærskum.
Frugt skåret i bundrette bidder.
Friskbagt brød med smør.


Kr. 149,- ved min 20 personer.

Mindre en 20 personer tillæg på + 10%

 

Brunch 2


Slagterens lux brunchpølser lavet på okse og gris.
Sprødstegt bacon.
Røræg lavet på fløde og friske æg.
Ålerøget skinke på salater med dehydreret tomater og purløg.
Slagterens hjemmelavet rullepølse med peber.
Koldrøget Færøsk laks med hytteost og krydderurter.
Pandekager med ahornsirup.
Hjemmelavet marmelade.
Græsk yoghurt med friske bær.
Brie og mellemlagret ost med peberfrugt og druer.
Chokolade brownie med jordbærskum.
Frugt skåret i bundrette bidder.
Friskbagt brød med smør.


Kr. 179,- ved min 20 personer.

Mindre en 20 personer tillæg på + 10%

 

Brunch med et tvist.


Skiver a koldrøget laks på fritatta med hytteost, toppet med krydderurt salat.
Kartoffelrøsti med mousse af fynsk rygeost, agurker og radiser.
Skiver af røget og speget skinke med melonsalat.
Æg muffin med bacon på toast med svampemayo.
Slagterens grove griller med æble chutney.
Balotine af friske gråstenerkylling rullet med flødeost og krydderurter.
Skyr rørt med tykmælk og drysset med honningristet granola
Brie med rabarberkompot.
Små hvide chokolademousser rørt med blåskimmel og toppet med blåbær.
Rustikke fuldkornsboller med smør
Chokolade muffins på Belgisk chokolade med rabarbermousse

 

Kr. 209,- ved min. 20 personer

Mindre en 20 personer tillæg på + 10%

 

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte os på telefon 23 20 23 82 eller mail info@baekkels.dk.

Bestil et skræddersyet tilbud der passer til jeres arrangement. TRYK HER!