Slagterens lux brunchpølser lavet på okse og gris.
Sprødstegt bacon.øræg lavet på fløde og friske æg.
Ålerøget skinke på salater med dehydreret tomater og purløg.
Slagterens hjemmelavet rullepølse med peber.
Fennikel pølse med crûdite af frisk fennikel.
Pandekager med ahornsirup.
Brie og mellemlagret ost med peberfrugt og druer.
Chokolade brownie med jordbærskum.
Frugt skåret i bundrette bidder.
Friskbagt brød med smør.
Slagterens lux brunchpølser lavet på okse og gris.
Sprødstegt bacon.
Røræg lavet på fløde og friske æg.
Ålerøget skinke på salater med dehydreret tomater og purløg.
Slagterens hjemmelavet rullepølse med peber.
Koldrøget Færøsk laks med hytteost og krydderurter.
Pandekager med ahornsirup.
Hjemmelavet marmelade.
Græsk yoghurt med friske bær.
Brie og mellemlagret ost med peberfrugt og druer.
Chokolade brownie med jordbærskum.
Frugt skåret i bundrette bidder.
Friskbagt brød med smør.
Skiver a koldrøget laks på fritatta med hytteost, toppet med krydderurt salat.
Kartoffelrøsti med mousse af fynsk rygeost, agurker og radiser.
Skiver af røget og speget skinke med melonsalat.
Æg muffin med bacon på toast med svampemayo.
Slagterens grove griller med æble chutney.
Balotine af friske gråstenerkylling rullet med flødeost og krydderurter.
Skyr rørt med tykmælk og drysset med honningristet granola
Brie med rabarberkompot.
Små hvide chokolademousser rørt med blåskimmel og toppet med blåbær.
Rustikke fuldkornsboller med smør
Chokolade muffins på Belgisk chokolade med rabarbermousse
Tlf: +45 23 20 23 82
E-mail: info@baekkels.dk
Åbningstider
Mandag – fredag: 8.00 – 20.00
Lørdag – søndag: 8.00 – 16.00