Vores helt egen koldrøget laks i skiver på farvede salater med dildskum og spire.
Cæsar salat, hjertesalat med kylling, bacon, oliven, crouton og cæsardressing.
Bækkels friskbagte surdejsbrød.
Langtidstilberedt oksecuvetter af Angus okse.
Skinke steg, sukker saltet og stegt med honning og grov peber.
Små bagte kartofler bagt med smør og olivenolie.
Pasta penne vendt i tomatsalsa og små spinatblade samt bagte mandler.
Farvede hjertesalater med brændt blomkål, fine ærter og mormordressing med æbleeddike og dild.
Kraftig sauce Espagnol og dip
Chokoladetærte med syrlig rabarbermousse og brændt hvid chokolade.
Ekstra. Forret / Dessert kr. 30,-
Ekstra. hovedret kr. 45,-
Ekstra. tilbehør kr. kr.20,-
Forretter
Klassisk rejecocktail serveret i sylteglas, frisk salat med røddressing, store pillede rejer, citron og dild.
Koldrøget tun i tyndeskiver på salater med karamelliseret kapers, rucula og parmesan.
Bækkels egen varmrøget laks på hjertesalater med syltet løg og spinatskum.
Gravad okse serveret som carpaccio på salater med syltet ingefær og grov Dijon.
Hovedretter
Unghane i rødvin med Porto bello og syrlig grillet skalotteløg.
Rosastegt kalveculotte tilberedt med knust peber og timian.
Glaseret bryst af dansk gris, bryst glaseret med Yakitori og 5 spice.
Helstegte lammeculotter stegt med citronskal og rosmarin.
Tilbehør
Tomatsalat, 3 slags tomater anrettet på salater med rødløg vinaigrette, sorte oliven og mozzarella.
Ærtesalat, Frillise, hjertesalat, fine ærter, ærteskud, mormordressing og syltet løg,
Rustik salat med grillede grøntsager cafe dressing og sennepsskud.
Melonsalat, vand og honningmelon på sprøde salater med feta og ristet kerner.
Klassisk kartoffelsalat, nye kartofler, mayo, cremefraiche, purløg, grov Dijon og æbleeddike.
Desserter
Karameltærte bagt med 3 slags nødder og serveret med vaniljeskum.
Moelleux au citron, friskbagt citronkage med brændt maranges top.
Rabarbermazarin bagt med abrikos og toppet med vaniljemousse.
Chokolade muffins bagt med Belgisk chokolade og toppet med syrlig hindbærskum.
Brie de Meaux, briens konge serveret med syltet nødder og grovkiks.
Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte os på telefon 23 20 23 82 eller mail info@baekkels.dk.
Tlf: +45 23 20 23 82
E-mail: info@baekkels.dk
Åbningstider
Mandag – fredag: 8.00 – 20.00
Lørdag – søndag: 8.00 – 16.00