Bækkels varmrøget laks på farvede salater med dildskum og fennikel crûdite.
Store rejer med salat og tomat/cognacdressing, anrettet i sylteglas med citron, asparges og dild.
Friskbagt surdejsflute.
Rosas stegt Angus oksefilet.
Kylling supreme i rødvin med svampe og skalotteløg.
Bryst af dansk gris, glaseret med hoisin og peanuts.
Små ovnstegte kartofler med smør og olivenolie.
Vi variere salaterne over året.
Salat med efterårets bagte rodfrugter
Farvede salater med syltet stikkelsbær og løg.
Cremet estragon sauce
Passionsfrugt mousse med krokant og friske bær
Chokolade brownie med rabarberskum og hakket chokolade.
Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte os på telefon 23 20 23 82 eller mail info@baekkels.dk.
Tlf: +45 23 20 23 82
E-mail: info@baekkels.dk
Åbningstider
Mandag – fredag: 8.00 – 20.00
Lørdag – søndag: 8.00 – 16.00