Forretter
Koldrøget Færøsk laks med skum af Fynsk rygeost og crudite af agurk og fennikel
Friske grillede grønne asparges med karse / æggecreme, salater, store pillede rejer og ærteskud.
Cecina, røget okse på hjertesalat med høvlet ravost og cæsar dressing.
Koldhævet surdejsflutes på Ølandshvede.
Mellemretter
Kalve carpaccio, napolisalat, høvlet parmasan, pinjekærner og persillepesto.
Jomfruhummer Bisque, kammusling og skaldyr og dildolie.
Andelever terrine på cruton med balsamico syltet svedskeblommer.
Hovedretter
Rosastegt kalveculotte serveret med ristede svampe og dehydreret tomater, nye kartofler, ristet sommergrønt og timiansky.
Helstegt oksefilet serveret med ovnbagte rodfrugter, borantagne løg, små smørstegte kartofler og estragonsauce.
Stegt Kam af dansk Hjertegris, serveret med sommersalat med spæde ristet grøntsager, syltet svedskeblommer, tyttebær, smørdampede kartofler og flødesauce
Ost
3 gode oste med syltet rabarber og havtorn, oliven og hjemmebagt brød.
Brie de Maux, Kongen over alle Brier, serveret med syltet nødder, oliven og kiks.
Desserter
Fragilite med 2 slags chokolademousse, hindbær coulis og knas.
Bækkel brownie med rabarbermousse og brændt hvid chokolade.
Vanilje Panna Cotta med passionsfrugt sirup, skum og karameliseret nødder.
Natmad
Slagterens hjemmelavet oksegriller med ost. serveret med brioche, BBQ sauce og æblechutny.
Aspargessuppe med asparges og små kødboller, friskbagt flutes.
Stor brioche med ribbensteg, hjemmesylt, mayo og rødkål.
2 Retter. kr. 225,-
3 Retter. Kr. 287,-
4 Retter. Kr. 334,-
5 Retter. Kr. 379,-
6 Retter. Kr. 415,-
Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte os på telefon 23 20 23 82 eller mail info@baekkels.dk.
Tlf: +45 23 20 23 82
E-mail: info@baekkels.dk
Åbningstider
Mandag – fredag: 8.00 – 20.00
Lørdag – søndag: 8.00 – 16.00