23202382
Mandag - Fredag: 8.00 til 20.00
Lørdag - Søndag: 8.00 til 16.00

2-6 retters menu

Bækkels 2 - 6 Retters Menuer efter eget valg.



Forretter.
Koldrøget Færøsk laks med skum af Fynsk rygeost og crudite af agurk og fennikel
Friske grillede grønne asparges med karse / æggecreme, salater, store pillede rejer og ærteskud.
Cecina. røget okse på hjertesalat med høvlet ravost og cæsar dressing.


Koldhævet surdejsflutes på Ølandshvede.


Mellemretter.
Kalve carpaccio, napolisalat, høvlet parmasan, pinjekærner og persillepesto.
Jomfruhummer Bisque, kammusling og skaldyr og dildolie.
Andelever terrine på cruton med balsamico syltet svedskeblommer.


Hovedretter.
Rosastegt kalveculotte serveret med ristede svampe og dehydreret tomater, nye kartofler, ristet sommergrønt og timiansky.
Helstegt oksefilet serveret med ovnbagte rodfrugter, borantagne løg, små smørstegte kartofler og estragonsauce.
Stegt Kam af dansk Hjertegris, serveret med sommersalat med spæde ristet grøntsager, syltet svedskeblommer, tyttebær, smørdampede kartofler og flødesauce


Ost.
3 gode oste med syltet rabarber og havtorn, oliven og hjemmebagt brød.
Brie de Maux. Kongen over alle Brier, serveret med syltet nødder, oliven og kiks.


Desserter.
Fragilite med 2 slags chokolademousse, hindbær coulis og knas.
Bækkel brownie med rabarbermiusse og brændt hvid chokolade.
vanilje Panna Cotta med passionsfrugt sirup, skum og karameliseret nødder.


Natmad.
Slagterens hjemmelavet oksegriller med ost. serveret med brioche, bbq sauce og æblechutny.
Aspargessuppe med  asparges og små kødboller, friskbagt flutes.
Stor brioche med ribbensteg, hjemmesylt, mayo og rødkål.


Pris pr. kuvert.

Minimum 12 personer.

2 Retter. kr. 195,-

3 Retter. Kr. 245,-
4 Retter.Kr. 279,-
5 Retter.Kr. 318,-
6 Retter. Kr.350,-

 

 

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte os på telefon 23 20 23 82 eller mail info@baekkels.dk. 

Bestil et skræddersyet tilbud der passer til jeres arrangement. TRYK HER!