​VORES KONFIRMATIONSMENU ER SAMMENSAT AF FAMILIEVENLIGE KLASSIKERE.

Konfirmation 2023

Sammensæt jeres egen menu eller få et tilbud på jeres favorittemenu.

KONFIRMATIONSMENU

  • Bækkels rejecocktail, store pillede rejer, hjertesalat, tørret tomater og tusind øer dressing.
  • Hjemmebagt butterdejsskal med friskrørt hønsesalat, asparges og bacon.
  • Koldhævet surdejs flute med fuldkornmel fra Mejnerts mølle.
  • Honning marineret dansk gris.
  • Kalve culotter stegt lidt vildt med enebær og bacon.
  • Nye kartofler med krydderurter.
  • Kraftig skysauce kogt ind med fløde.
  • Tomatsalat af blandet tomater med mozzarella og basilikumsolie.
  • Hjerte salater med fine ærter, grønne asparges, mormor dressing og syltet løg.
  • Citronfromage med kiksecrumble, skum og hakket chokolade.
  • Chokolade muffins med rabarber skum.

Kr. 249,-min. 20 couverter

Du kan frit udskifte 2 retter uden merpris

Udskift 3-4 retter og der er et menutillæg a 20 kr.

  • Bækkels varmrøget laks på farvede salater med asparges og krydderurteskum.
  • Tunmousse på farvede hjertesalater anrette med stenbiderrogt, krydderurtesalat og citron.
  • Rosastegt Hereford oksecuvetter.
  • Glaseret landskinke.
  • Passionsfrugt mousse på fragilite med nøddekrokant og hakket Belgisk chokolade.
  • Brownie med hvid chokolademousse og tørret hindbær.

Med vores konfirmationsmenu går dine gæster ikke sultne hjem. Hos Bækkels går vi op at lave lækker mad til rimelige kuvertpriser, men ikke mindst at give dig en smagsoplevelse udover det sædvanlige. Vores konfirmationsmenu bliver tilberedt i vores lokaler i Næstved, hvor vi også levere maden, såvel som i området omkring på Sjælland

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte os på telefon 23 20 23 82 eller mail info@baekkels.dk.

Følg os

Firmainformation

​Bækkels Gastronomi

Slagelsevej 11 A
4700 Næstved

Danmark


CVR-nr: 39266334

Kontaktoplysninger

Tlf: 23 20 23 82
E-mail: info@baekkels.dk

Køkkenets åbningstider:

Mandag – lørdag: 8.00 – 16.00


Telefontider:

Mandag – søndag: 9.00 – 20.00