Italy Italy

Italy Italy

Så nemt er det hos Bækkels Gastronomi. Maden ankommer lidt før gæsterne, frisklavet og lækkert anrettet lige til at servere, I skal blot skære det varme kødet. 

Vi har lavet et bud på en førsteklasses Italiensk buffet,  i er selfølgeli velkommen til at sammensætte jeres helt  egen menu uden merpris.

Italy Italy

  • Carpaccio af røget tun med hjertesalater og karamelsyltet kapers.
  •  
  • Laks letrøget med pistacie, farvede salater med persille pesto og rugbrødscrumble
  •  
  • Friskbagt foccacia med olivenolie of rosmarin.
     
  • Ung hane a la porcini. Hane tilberedt i cremet sauce med Marsalavin og karljohansvampe.
     
  • Porchetta af dansk gris langtidsstegt med fennikel, citron og rosmarin.
     
  • Salat med grillede squash, bagte fennikel, søde tomater og hvid balsamico reduktion.
     
  • Tortellini fyldt med ricotta og spinat vent med rucula, bagte mandler og olivenolie.
     
  • Små bagte kartofler med citrontimian, smør og olivenolie.
     
  • Gorgonzola/ med syltet pære.
     
  • Makrontærte bagt med marcipan og mandler serveret med creme af mascarpone og fløde tilsmagt hylleblomst.


Kr. 219,-

Fra 10 pers.

Lav din helt egen Favorit buffet. du er velkommen til at udskifte i retterne så længe du udskifter forret med forret og tilbehør med tilbehør.
Køb ekstra retter til din menu.
Ekstra Forret / Dessert kr. 30,- 
Ekstra hovedret kr. 40,-
Ekstra tilbehør kr. kr. 20,-

Forretter.

  • Vitello tonnato. Rosa stegt Kalv i tynde skiver på salater med tunsauce og kapers.
     
  • Bagt laks på baby salater, friteret fennikel og persille pesto.
     
  • Parmaskinke i tynde skiver på salat af babys spinat, melon og grillet artiskok

Hovedretter.

  • Kalveculotte stegt med citron timian og porto bello svampe.
     
  • Kalkunrulle med parmaskinke og Romanesco sauce.
     
  • Lamme culotte stegt med citron skiver, hvidløg og rosmarin.
     
  • langtidsstegt svinebryst serveret med bagte fennikel og pesto.

Tilbehør.

  • Ny kogte kartofler vendt med sød balsamico og friske krydderurter.
     
  • Grillede grønne asparges og artiskokhjerter på farvede hjertesalater med knust feta og olivenolie
     
  • Tomatsalat a la Caprese. Forskellige tomater på friske salater med mozzarella, frisk basilikum og olivenolie.
     
  • Pasta penne i gorgonzola crème med pistacie og sprød panchetta.

Desserter.

  • Panna cotta med gele af passionsfrugt og knas af karamel og valnødder.
     
  • Tallegio serveret med æblechutney og oliven.
     
  • Tiramisu som vi kender den savoiardi i kaffe og likør med mascaponecreme og kakao.

 

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte os på telefon 23 20 23 82 eller mail info@baekkels.dk.

KONTAKT OS