3 Retters Menu

3 Retters Menuer efter eget valg.

Så nemt er det hos Bækkels Gastronomi. Maden ankommer lidt før gæsterne, frisklavet, lækkert anrettet og lige til at servere, I skal blot skære kødet. 

Forretter.

  • Koldrøget Færøsk laks med skum af Fynsk rygeost og crudite af agurk og fennikel
  • Friske grillede grønne asparges med karse / æggecreme, salater, store pillede rejer og ærteskud.
  • Cecina. røget okse på hjertesalat med høvlet ravost og cæsar dressing.
  • Koldhævet surdejsflutes på Ølandshvede.

Mellemretter.

  • Kalve carpaccio, napolisalat, høvlet parmasan, pinjekærner og persillepesto.
  • Jomfruhummer Bisque, kammusling og skaldyr og dildolie.
  • Andelever terrine på cruton med balsamico syltet svedskeblommer.

Hovedretter.

  • Rosastegt kalveculotte serveret med ristede svampe og dehydreret tomater, nye kartofler, ristet sommergrønt og timiansky.
  • Helstegt oksefilet serveret med ovnbagte rodfrugter, borantagne løg, små smørstegte kartofler og estragonsauce.
  • Stegt Kam af dansk Hjertegris, serveret med sommersalat med spæde ristet grøntsager, syltet svedskeblommer, tyttebær, smørdampede kartofler og flødesauce

Ost.

  • 3 gode oste med syltet rabarber og havtorn, oliven og hjemmebagt brød.
  • Brie de Maux. Kongen over alle Brier, serveret med syltet nødder, oliven og kiks.

Desserter.

  • Fragilite med 2 slags chokolademousse, hindbær coulis og knas.
  • Bækkel brownie med rabarbermiusse og brændt hvid chokolade.
  • vanilje Panna Cotta med passionsfrugt sirup, skum og karameliseret nødder.

Natmad.

  • Slagterens hjemmelavet oksegriller med ost. serveret med brioche, bbq sauce og æblechutny.
  • Aspargessuppe med  asparges og små kødboller, friskbagt flutes.
  • Stor brioche med ribbensteg, hjemmesylt, mayo og rødkål.

Pris pr. kuvert.

Minimum 12 personer.

  • 3 Retter. Kr. 245,-
  • 4 Retter.Kr. 279,-
  • 5 Retter.Kr. 318,-
  • 6 Retter. Kr.350,-

 

 

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte os på telefon 23 20 23 82 eller mail info@baekkels.dk. 

KONTAKT OS